Lidmaatschap
Cultuurhistorische vereniging voor iedereen met interesse in de geschiedenis van stad en provincie Groningen
Geschiedenis, history, groningen, stad, lande, ommelanden, erfgoed, cultuurhistorisch, vereniging, tijdschrift, jaarboek
page-template-default,page,page-id-25,theme-bridge,bridge-core-1.0.7,woocommerce-no-js,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid

Lidmaatschap

Als lid ontvangt u elke drie maanden het tijdschrift Stad en Lande. Daarnaast sturen wij u uitnodigingen voor onze lezingen en excursies. De lezingen zijn gratis toegankelijk voor de excursies vragen wij een deelnemersbijdrage.

Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar en de kosten bedragen €35,00. Als u in de loop van het jaar lid wordt, ontvangt u alle reeds verschenen publicaties van dat jaar.

Wilt u lid worden, of heeft uw vragen over uw lidmaatschap? Neem dan contact op via ons contactformulier of info@verenigingstadenlande.nl.